Zangschool Anjo van Hemert – test je muzikale talent!

Zangschool Anjo van Hemert helpt je je muzikale talent te ontwikkelen. Ben je wel eens hees na het zingen of heb je adem tekort? Denk je dat je beter kunt zingen, maar weet je niet hoe? Elke woensdag is er een zangers-spreekuur, waar iedereen een afspraak voor kan maken. In een gratis zangles van een kwartier, maak ik dan een persoonlijke analyse voor je met bijbehorend leerdoel en tijdpad. Bij zangschool Anjo van Hemert weet je meteen waar je aan toe bent!

Les locaties:
van der Palmstraat 49, Gouda - Route
Buurt & Zo - Prins Hendrikstraat 28, Pijnacker - Route

Zanglessen

Iedereen is welkom op de zanglessen: jong, oud, ervaren of minder bedreven. Ik heb leerlingen uit Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer,  Waddinxveen, Boskoop, Den Haag en Gouda. In 30, 45 of 60 minuten werken we aan je zangtechniek en oefenen we met verschillende liederen en songs. Of je nu voor ‘A thousand years’ van Christina Perry kiest of voor het Ave Maria van Bach-Gounod, het is altijd goed. Omdat je privézangles krijgt, kunnen we heel gericht je techniek verbeteren. Denk aan je ademtechniek, frasering en zanghouding. Je staat stevig als een boom, goed geaard. Terwijl je toch flexibel bent en vele kleuren in je zang kunt laten horen. Je leert om met jouw stem een verhaal te vertellen waarmee je de luisteraar weet te boeien. Je zult zien dat je je door de zanglessen al snel verder ontwikkelt en dat je het zingen steeds leuker gaat vinden.

Neem contact met mij op als je zanglessen wilt volgen.

Workshops

Workshop bij zangschool Anjo van Hemert

Sing Along!

Zangschool Anjo van Hemert - Sing Along!Deze korte cursus in Gouda is bedoeld voor zangers die graag hun techniek willen verbeteren en lekker willen zingen met afwisselend repertoire.

Kom je gezellig meezingen met deze cursus?

We behandelen in deze repetitie avonden ademtechniek en studeren eenvoudige meerstemmige muziek in. Omdat ik niet geloof in hokjes gaan we aan de slag met klassiek repertoire èn popmuziek.
Ook gebruiken we superleuke ritmische inzingers. Het is heel erg afwisselend! Bovendien is het ontspannend om met elkaar te zingen in een groep! Maximaal 10 zangers.

De laatste avond is de uitvoering in de Zangschool voor familie en bekenden.
Lees meer

Zanglerares

Als zanglerares heb ik al heel wat leerlingen in mijn zangschool mogen begeleiden, zoals Leonie van de Wal als voorbereiding op haar hoofdrol in Roodhapje van Holland Opera. Smaken en voorkeuren verschillen. Daarom zoeken we samen naar muziekstukken waar je hart naar uitgaat. Bijvoorbeeld popsongs, musicals, liederen, opera of operette. Tegelijkertijd prikkel ik steeds om verder te kijken en grenzen te verleggen. Zelf zing ik een zeer uiteenlopend repertoire van ‘Fly me to the moon’ tot de ‘Habanera’ en ‘Mag ik dan bij jou’. Na ieder bezoek aan mijn zangschool kom je weer een stapje verder. Ik leer je je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen!

Dirigent

Ik ben verbonden aan het Charles Vermeer Zang Instituut als dirigent. CVZI heeft ongeveer 20 koren en ik val regelmatig in. Wat is het geweldig leuk om dan weer op een totaal andere maner met muziek bezig te zijn. Ik geniet van de harmonieën, de groepsdynamiek en de contacten. Kom je een keer kijken naar een concert? Kijk op www.cvzi.nl

Koren

Stemvorming voor jouw koor

Ik geef ook les aan zangkoren. Hoe heerlijk is het om met elkaar te zingen?! De stemmen die samenbundelen. Saamhorig en elkaar versterkend. Een fijn gevoel van verbondenheid. Door samen te zingen voel je je gesteund en zeker. Het is mijn taak deze gevoelens te versterken. Door goed te luisteren naar elkaar en een homogene koorklank te vinden. Klinkers te mengen. Medeklinkers precies te plaatsen. Gesteund te zingen door ademoefeningen, zodat je je krachtiger en zekerder in je lijf voelt. Lekker ‘forte’ zingen maar ook een gesteund ‘piano’. Spannend om contrasten in de muziek te brengen.

Voor alle koren

Samen zoeken we naar de vele verschillende kleuren binnen de mogelijkheden die de muziek ons biedt. Natuurlijk geldt dit voor klassieke koren, maar ook voor zangkoren met een ‘licht’ repertoire. In beide gevallen heb je veel baat bij oefeningen die ‘De Klassieke Methode’ biedt. En daarvoor hoef je beslist geen klassieke sound te hebben. Het gaat om de juiste spierspanning voor adem en torso, gecombineerd met klinkerkleuring en aanzet. Dus zet die eerste stap om jouw koor naar een hoger plan te tillen en bel of mail me voor een afspraak! Graag kom ik een keer luisteren en maak ik samen een plan van aanpak.

Ervaring van Het Noorderkoor, Gouda

 

Gitaarles

Gitaarles - Zangschool Anjo van Hemert

Spelenderwijs en afwisselend geef ik les aan kinderen die gitaar willen leren spelen. Muziekles gericht op gehoortraining en improvisatie. Dat doen we door lol te maken, zingen, muziek dictee, estafette spel en een puzzel. Noten lezen, meerstemmig spel met melodieën en akkoorden. Op deze foto zie je Floortje en Ava die nu al beginnen met de akkoorden spelen van het liedje:  “Spring maar achterop bij mij”. Veiligheid en een ontspannen sfeer zorgt voor luisteren naar elkaar en zo “Een Muzikale Ervaring” te beleven!  Ook het gevoel: Ik kan iets moois laten horen zorgt voor meer zelfverzekerdheid.

Gitaar/ Muziekles geef ik vanaf 8 jaar. Bel gerust voor een proefles!

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

In Gouda: van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda
In Pijnacker: Buurt & Zo - Prins Hendrikstraat 28 - 2641HK - Pijnacker

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support