Zangschool Anjo van Hemert: Al 10 jaar hèt adres voor jouw zangles

Zangschool Anjo van Hemert bestaat dit jaar 10 jaar! 

Al 10 jaar ben je bij mij het goede adres voor zangles in de klassieke Italiaanse stijl èn de EVTS en CVT aanpak voor Pop- , Jazz- , Musical en Franse Chansons repertoire.

Zanglessen

Iedereen is welkom op de zanglessen: jong en oud; meer of minder ervaren . In 30, 45, 60 of 90 minuten werken we aan je zangtechniek en repertoire. Je zult zien dat je je door de zanglessen al snel verder ontwikkelt en dat je het zingen als steeds makkelijker gaat ervaren. Je leert om met jouw stem een verhaal te vertellen waarmee je je publiek weet te boeien.

Ik heb leerlingen uit Gouda, Bodegraven, Boskoop, Den Haag, Nieuwerkerk aan den IJssel  Pijnacker, Nootdorp, Zoetermeer, Delft en Waddinxveen, 

Klik hier voor de Prijslijst

Boek hier een PROEFLES

De Zangschool is er voor alle stemsoorten: Sopraan, Mezzosopraan, Alt, Tenor, Bariton of Bas. Iedereen die zin heeft om lekker te zingen vanaf 8 jaar is welkom. Ik leer je zangtechniek en die pas je toe in een door jou gekozen voorkeur lied, aria of duet ( ik kan wel advies geven) Je kunt de les opnemen met jouw telefoon, door naar jezelf te luisteren leer je heel veel. Wees kritisch naar jezelf maar ook vergevend! Zo kun je oefenen tot je tevreden bent met het resultaat. Wees trots op jezelf.  Elke dag oefenen is heel goed , maar neem ook 1 of 2 rustdagen in de week.

  Klik hier voor:

Online Zangles

Klassieke Zangles

Pop - Jazz, Musical en Franse Chansons Zangles

Duetten, Zussen en AirBnB

 

Les locaties:

Mijn thuisbasis is de sfeervolle muziekstudio aan de van der Palmstraat 49, 2802 VD, Gouda  Hier is alles wat je nodig hebt om vrij te kunnen zingen, zoals de piano, gitaar, versterkers en microfoons. 

Gouda- Route

Workshops

Workshop bij zangschool Anjo van Hemert

Kies voor een leuke verbindende workshop voor je jarige zus, je jubilerende sportclub of je bedrijfsuitje. Met afwisselend repertoire maken we er een leuk samenzijn van waar je ook nog eens wat van opsteekt. Het werkt als team- building, je leert elkaar weer eens heel anders kennen. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Spraakles

Spreek je veel voor het werk en ben je weleens hees? Vraag je je wel eens af hoe je meer invloed kunt uitoefenen op je toehoorder? Wil je werken aan een gesproken presentatie. Gebruik je je stem als proffessional of als acteur ? We gaan er mee aan de slag en je zult een groter effect hebben op de ontvanger!

Sing Along!

Zangschool Anjo van Hemert - Sing Along!Deze korte cursus in Gouda is bedoeld voor zangers die graag hun techniek willen verbeteren en lekker willen zingen met afwisselend repertoire.

Kom je gezellig meezingen met deze cursus?

We behandelen in deze repetitie avonden adem- en zangtechniek en studeren eenvoudige meerstemmige muziek in. We gaan aan de slag met muziek uit alle windstreken. Klassiek, pop en wereldmuziek is te vinden in het speciaal voor jouw gedrukte cursusboek.
Ik gebruik ritmische inzingers en legato oefeningen. Het is heel erg afwisselend! Bovendien is het ontspannend en leuk om met elkaar te zingen! Maximaal 10 zangers.

De laatste avond is de uitvoering in de Zangschool voor familie en bekenden.
Lees meer

Songcoach

Als songcoach heb ik al heel wat leerlingen in mijn zangschool mogen begeleiden, zoals de professionele zangeres Leonie van de Wal als voorbereiding op haar hoofdrol in Roodhapje van Holland Opera. We zoeken samen naar muziekstukken waar je hart naar uitgaat. Bijvoorbeeld popsongs, musicals, liederen, opera of operette. Tegelijkertijd prikkel ik steeds om verder te kijken en grenzen te verleggen. Zelf zing ik een zeer uiteenlopend repertoire van ‘Fly me to the moon’ tot de ‘Habanera’ en ‘Mag ik dan bij jou’. Na ieder bezoek aan mijn zangschool kom je weer een stapje verder. Ik leer je je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen!

Dirigent

Ik ben verbonden aan het Charles Vermeer Zang Instituut als dirigent. CVZI heeft ongeveer 20 popkoren en ik val regelmatig in. Wat is het geweldig leuk om dan weer op een totaal andere manier met muziek bezig te zijn. Ik geniet van de harmonieën, de groepsdynamiek en de contacten. Kom je een keer kijken naar een concert? Kijk op www.cvzi.nl

Koren

Stemvorming voor jouw koor

In een Workshop bij jouw koor gaan we aan de slag met ademsteun en zangtechnische oefeningen op een speelse manier. Zo wordt deze avond ook een verbindende avond

Voor alle koren

Samen zoeken we naar de vele verschillende kleuren binnen de mogelijkheden die de muziek ons biedt. Natuurlijk geldt dit voor klassieke koren, maar ook voor zangkoren met een pop of musical repertoire hebben.  Dus zet die eerste stap om jouw koor naar een hoger plan te tillen en bel of mail me voor een afspraak! Graag kom ik een keer luisteren en maak ik samen een plan van aanpak.

Ervaring van Het Noorderkoor, Gouda

 

Gitaarles

Gitaarles - Zangschool Anjo van Hemert

Spelenderwijs en afwisselend geef ik les aan kinderen die gitaar willen leren spelen. Muziekles gericht op gehoortraining en improvisatie. Dat doen we door lol te maken, zingen, muziek dictee, estafette spel en een puzzel. Noten lezen, meerstemmig spel met melodieën en akkoorden. Op deze foto zie je Floortje en Ava die nu al beginnen met de akkoorden spelen van het liedje:  “Spring maar achterop bij mij”. Veiligheid en een ontspannen sfeer zorgt voor luisteren naar elkaar en zo

“Een Muzikale Ervaring” te beleven!  Ook het gevoel: Ik kan iets moois laten horen zorgt voor meer zelfverzekerdheid.

Gitaar/ Muziekles geef ik vanaf 8 jaar. Bel gerust voor een proefles!

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support