Uitvaartmuziek

Op het moment van een uitvaart - als woorden tekort schieten - laat ik horen wat je als nabestaande wilt zeggen. Een warme stem, een persoonlijk lied. Een Ave Maria voor jouw geliefde. Zang die troost biedt op het moment van afscheid. Ik til de liturgie van de grond en ben graag als een lichtstraal voor je in deze verdrietige tijd!

Al vanaf het begin van mijn zangcarrière zing ik graag in kerken. Dat is nu al meer dan 25 jaar. Regelmatig kwam daar ook de vraag uit voort om tijdens een uitvaart te zingen. Ik vind het bijzonder en fijn om iets te mogen betekenen voor mensen in een verdrietige tijd. Mijn hart gaat naar de familie uit en ik zing het lied wat bij jouw verhaal past.

Uitvaartmuziek – een persoonlijke noot

Anjo van Hemert zingt bij begrafenis ceremonieEen uitvaart wordt nog persoonlijker met een speciaal gekozen lied. Graag zing ik het ‘Ave Maria’ van Bach- Gounod en ‘Erbarme Dich’ uit de Mattheus Passie van Johann Sebastiaan Bach. Ook een verzoek als Feuilles Mortes ( Autumn Leaves) maar ook Hotel California van The Eagles zing ik graag voor u. Klassieke liederen, populaire muziek begeleide zang of a- capella. Ik zing voor jou en de familie in de aula of in de kerk, bij het dalen van de kist of aan het sterfbed. Persoonlijk en intiem. 

Warmte en troost

Voor een vogelliefhebber in Gouda zong ik vogelliederen. In Zeeland zong ik onder begeleiding van het grote orgel het ‘Pie Jesu’ van Durufle. Iedere uitvaart is anders, net als ieder individu anders is. Ik zong a- capella ‘Our Father’ op de begraafplaats terwijl de kist daalde. Op dergelijke momenten gaat mijn hart uit naar de familie. Met mijn stem bied ik warmte en troost.

Zingen aan het sterfbed

Een bijzonder moment beleefde ik toen ik aan iemands sterfbed mocht zingen. Deze heldere dame genoot van de zang aan haar bed. Ze wilde de liederen horen die tijdens de dienst zouden klinken. Tijdens het ‘Onze vader’ hield ik haar hand vast. Een moment om nooit te vergeten. Ze lag stil te genieten met haar ogen dicht. Ook de familie die erbij stond werd geraakt door deze speciale intimiteit.

Eindeloze mogelijkheden

Time to say goodbye is een mooi lied om uw gevoelens te verklanken. Maar ook Tears in Heaven is mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles is bespreekbaar. Bel me gerust om je wensen te bespreken.

Bekijk mijn rouwrepertoire Klassieke muziek

Bekijk mijn rouwrepertoire Lichte muziek

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support