Recensies

Beste Diva’s,
 
Wat heb ik genoten van jullie samenspel. Jullie individuele muzikale kwaliteiten vullen elkaar zo mooi aan. Als lid van de kwaliteitskring heb ik jullie al eens eerder bewonderend mogen beluisteren, maar jullie zijn echt gegroeid, niet alleen individueel, maar ook als duo. Zo perfect op elkaar afgestemd. Even een blik van muzikale verstandhouding, even inhouden en hup… daar ging ie weer.
 
Anjo, wat een volle, warme stem! Als amateurmusicus zou ik zeggen: rijk timbre, fijne dynamiek, geweldige dictie. Het gemak waarmee je alle registers open trekt, wat moet jij veel geoefend hebben. Acteertalent heb je ook: heel mooi hoe je met gezichtsuitdrukkinkjes en kleine handgebaren de boodschap van het lied versterkt. Niet overdreven theatraal, maar juist voldoende. Knap hoor!

Corien, ik heb last van bewonderende jaloezie. Jeetje wat kun jij heerlijk tekeer gaan op die vleugel. Van lieflijk naar gewelddadig en weer terug. Maar alles toch heel beheerst. Wát een techniek. Ik vind dat zo inspirerend, dat ik morgen weer de hele dag ga zitten oefenen.
 
Heel hartelijk bedankt voor de geweldige middag.
Hartelijks,
Willem

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

In Gouda: van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda
In Pijnacker: Buurt & Zo - Prins Hendrikstraat 28 - 2641HK - Pijnacker

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support