Recensies

Een zangeres van Diva Dichtbij is vorig jaar in het verzorgingshuis in Zeeuws-Vlaanderen komen zingen. Ons moeder Madeleine was ziek die dag. En de zangeres kwam daarom op haar kamer zingen. Iemand maakte er een videootje van. Dat ging rond de hele familie. Zij zong het Ave Maria, met een hartverwarmende stem, en zat met moeder hand in hand. We kregen er kippenvel van.

Toen onze moeder stervende was, wisten we het meteen: we vragen die zangeres om te komen zingen bij de uitvaart. Even googelen en jawel: Anjo van Hemert bleek ze te heten. Ze heeft voor ons allerlei afspraken verzet om naar Koewacht te komen. En daar heeft ze weer dat mooie Ave Maria gezongen en ook Panis Angelicus. Ook op de begraafplaats zong ze nog het Piu Jesu. Een broos, meditatief slot. We genoten van een prachtige viering met lichtjes, mooie ontroerende woorden, bloemen en oeroude rituelen. Dat verzacht zo een droevig afscheid.

Anjo heeft er met haar waardige verschijning, haar warme stem en de mooie liederen schoonheid aan toegevoegd. Bij een katholieke uitvaart wordt vaak het in Paradisum gezongen: mogen de engelen je begeleiden naar het paradijs. Maar ook Anjo heeft ons moeder Madeleine naar het paradijs gezongen.
Willy Martens

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support