Online Zangles

Online Zanglessen

Wil je graag je lekker zingen nu je niet kan repeteren met je koor? Mis je het zingen ook zo? Heb je zin om lekker te ontstressen, nu we niet veel mogen en kunnen? Wil je weer eens wat anders aan je hoofd?

Vanwege de Corona pandemie ben ik begonnen met Online lessen. Natuurlijk was het wel wennen, maar daar de goede afstelling van de techniek kan ik een goede zangles aanbieden!!! Juist nu!!! Het biedt ook onbegrensde mogelijkheden omdat afstand helemaal niet mee belangrijk is. Ik geef nu ook zangles ver buiten mijn normale regio.

Ik bied je een gratis sessie aan, om de techniek te installeren. We gebruiken de goed beveiligde digitale omgeving van ZOOM. Ik stuur benodigde begeleidingsbanden op, waar je mee kunt oefenen en zo het gestudeerde laat horen in de ZOOM les. Je hebt twee devices nodig, bijvoorbeeld gebruik je de laptop of computer voor de Zoom les, terwijl je een tablet of telefoon verbindt met een geluidsboxje om je begeleidingsband mee af te spelen. Zo zing je met de band mee.

De opbouw van de les is hetzelfde als de fysieke les. We starten met een inzinger; we behandelen zangtechniek en we studeren repertoire in. Het kan Klassieke muziek zijn, Musical, Pop, Jazz of Franse chansons, dat maakt niet uit. Ik hoor graag van je waar je van houdt!

Boek hier een PROEFLES

Anjo van Hemert geeft online zangles

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support