Anjo van Hemert – duo met Corien Benschop

Het duo Anjo van Hemert en Corien Benschop brengt recitals met opera en liederen. Ons doel is klassieke muziek toegankelijk te maken. We luisteren uw feest, lunch of diner op met onze gastoptredens en brengen troost voor wie het moeilijk heeft. Onze liederen en solo piano stukken zijn vol vuur en passie. Met een lach en een traan. En steeds afgestemd op de luisteraar. Warm en persoonlijk!

Zang duo Anjo van Hemert en Corien BenschopIk vorm al weer ruim 10 jaar een duo met Corien. We werden toen “samengevoegd” voor een optreden. Kort daarna zijn we begonnen met onszelf te ontwikkelen door samen naar Masterclasses te gaan. We zijn begonnen met Luciënne Bouwman en Tan Crone bij Cantina Vocaal. Het Orlando Festival volgde met Tan Crone en Miranda van Kralingen. Daarna volgt er een hele reeks zoals: Maarten Koningsberger en Roger Braun in Vaals, Carolyn Watkinson, Christa Pheiler en Kelvin Grout in de Lutte. Rudolf Jansen, Djoke Winkler Prins, samen luisteren op de Schubertiade (Oostenrijk) naar de lessen van Edith Mathis, lessen van Ami Shamir ( israelische zangerscoach ) aan het Koninklijk Conservatorium, Hein Meens en Sarah Walker.

Ons repertoire is van componisten als: Robert en Clara Schumann, Johannes Brahms, Franz Schubert, Richard Strauss, Hector Berlioz, Francis Poulenc, Manuel de Falla, Henri Duparc, Benjamin Britten, Henriëtte Bosmans, Cécil Chaminade en nog veel meer. Ook o.a. opera aria’s van Samson et Dahlilah van Camille Saint Saëns, Rossini en Verdi

Corien studeerde vanaf achtjarige leeftijd piano. Eerst bij Marinus Flipse, later bij Tan Crone en Rudolf Jansen.

Neem contact op wanneer je ons wilt boeken

 

Anjo van Hemert - Zangeres & Zangschool

In Gouda: van der Palmstraat 49 - 2802VD - Gouda
In Pijnacker: Buurt & Zo - Prins Hendrikstraat 28 - 2641HK - Pijnacker

Telefoon: ​0182 601035
Of: 06 42990758

Facebook icon
LinkedIn icon

Website by BlinX Support